Download Film Warkop DKI Reborn: Jangkrik Boss! Part 1 (2016) Sub Indo Layarkaca21

Download Film Warkop DKI Reborn: Jangkrik Boss! Part 1 (2016) Sub Indo Layarkaca21

PG-13Genre: Comedy
Kualitas: Tahun: Durasi: 95 MenitDilihat: 474 views
685 voting, rata-rata 6,0 dari 10

Dono, Kasino lan Indro bali menyang tumindak ing tengah-tengah prekara Jakarta. Dheweke sepisan maneh dadi personel organisasi pribadi sing jenenge CHIIPS (Great Ways of Me-too Social Mitigation). Sanajan dheweke semangat nindakake tugas kanggo ngladeni masarakat, kekacauan kasebut terus kedadeyan amarga tumindak ora nyenengake. Iki mesthi ndadekake dheweke dadi bokong saka akeh sisih, kalebu Boss sing. Pungkasan, Boss nggawa Sophie, personel CHIIPS sing profesional saka Prancis kanggo mbantu tugas anyar kanggo nyekel para perampok.

Negara:
Rilis:
Direksi: